Vera Andrron Detin

Ambasada e Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar është krenare që e mbështeti një vepër artistike, “Vera Andrron Detin” që do të shfaqet në Festivalin Ndërkombëtar në Filmit në Edinburgh. Filmi tregon historinë tëjet interesante të një gruaje të vejë, e cila përballet me korrupsion dhe paragjykime ndaj gruas.   Urime dhe shumë suksese […]