Panairi – IFE 2023

Ambasadori Kapiti vizitoi sot shtandin e Kosovës në Panairin ndërkombëtar të ushqimit dhe pijeve “IFE 2023”, që po zhvillohet në Londër, nga datat 20-22 mars 2023. Përfaqësues të MINT dhe KIESA-s së bashku me tetë kompani janë duke promovuar produkte të ndryshme nga Kosova. Prezenca e produkteve të ndryshme nga Kosova në këtë panair dëshmon […]