Ambasada e Kosovës në Londër shënoi 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës duke shfaqur filmin kosovar “Zgjoi”

Ambasada e Kosovës në Londër shënoi 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës duke shfaqur filmin kosovar “Zgjoi” , fitues i shumë çmimeve në arenën kinematografike botërore.
Falënderime të përzemërta për regjisoren Blerta Basholli dhe kompaninë distributore të filmit në Londër.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts