Takimet Vjetore të Odave Ekonomike Britanike (BCC)

Gjatë ditës së sotme, Ambasadori Kapiti, së bashku me përfaqësuesit e BCCK-British Chamber of Commerce in Kosovo, Byrosë Kosovare të Sigurimeve, si dhe përfaqësuesit e bizneseve lidere nga Kosova përcollën punimet e Takimeve Vjetor të Odave Ekonomike Britanike (BCC). Kjo konferencë e karakterit ndërkombëtar sjellë në një vend biznese nga mbarë bota, të madhësive të ndryshme dhe […]