Ceremonina e diplomimit të Togerit DIAR STATOVCI në Akademine Ushtarake Mbretërore “Sandhurst”

Ishte kënaqësi që sot të isha pjesë e ceremonisë, së bashku me këshillëtarin Britanez të Komandantit të FSK-së Lt Col John Hunter, në ceremoninë e diplomimit të Togerit DIAR STATOVCI në Akademine Ushtarake Mbretërore “Sandhurst”, në Mbretërinë e Bashkuar. Jemi krenarë për sukseset dhe vlerat që po tregojnë ushtarakët tanë në çdo aspekt.
Urime Toger – URIME KOSOVË

të isha pjesë e ceremonisë, së bashku me këshillëtarin Britanez të Komandantit të FSK-së Lt Col John Hunter, në ceremoninë e diplomimit të Togerit DIAR STATOVCI në Akademine Ushtarake Mbretërore “Sandhurst”, në Mbretërinë e Bashkuar. Jemi krenarë për sukseset dhe vlerat që po tregojnë ushtarakët tanë në çdo aspekt.
Urime Toger – URIME KOSOVË!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Recent Posts