Chevening – Cyber Security

Sot ishta i impresionuar me punën hulumtuese të bërë nga studentët e programit Chevening, të cilët theksuan rëndësinë e sigurisë kibernetike, si dhe ishte krenar kur pash se pesë pjesëmarrës nga ky program ishin nga Kosova.

Recent Posts