DISA NGA VETERANËT E ARSIMIT NË MEDVEGJË

DISA NGA VETERANËT E ARSIMIT NË MEDVEGJË

Në foto shihen babai im Namon Aliu (drejtor i shkollës), rrreshti i parë në mes dhe daja im Ukë Ismajli (rreshti i dytë në mes)…

Recent Posts