Epopeja e UÇK-së – 25 vjetori i rënies heroike të familjes Jashari në Prekaz të Drenicës.

Sot fillon Epopeja e UÇK-së – 25 vjetori i rënies heroike të familjes Jashari në Prekaz të Drenicës.

Është dita ku përkujtojmë rënien e komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari, familjes së tij, dhe gjithë dëshmorëve të kombit që dhanë jetën për lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë!

Recent Posts