Klubi i Pingpongut Priping nga Prishtina mori pjesë në turneun Corona Cup

Është krenari kur i shikon të rinjët tanë që çdo kund po arrijnë të garojnë në nivel profesional. Gjatë vikendit vizitova pingpongistët nga Prishtina, ku ju urova suksese dhe gjithashtu i mirëprita në Ambasadën e Kosovës në Londër.
Klubi i Pingpongut Priping nga Prishtina mori pjesë në turneun Corona Cup, në Akademinë Crest, në Londer. Në këtë turne ishin rreth 100 pjesëmarrës nga shtete të ndryshme dhe ishte një garë tejet profesioniste.

Recent Posts