Konferenca për mirëqenien shëndetësore – Tejkalimi i pengesave përmes edukimit dhe parandalimit.

Të dielën mora pjesë në aktivitetin e organizuar nga Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Mbretërinë e Bashkuar, e titulluar “Konferenca për mirëqenien shëndetësore”- Tejkalimi i pengesave përmes edukimit dhe parandalimit.

Dr. Sabri Trepça nga Kosova, njëherit Kryetar i Shoqatës UKAMS, së bashku me një numër të madh të mjekëve shqiptarë 🇽🇰 & 🇦🇱, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Mbretëri të Bashkuar, i sollën audinecës së gjërë shqiptare informata tëjet të rëndësishme lidhur me pasojat e gjata të Covid-19, vaksinimit, ndërgjegjësimit individual për shëndetin mendor, shërbimit të kontrollit rreth kancerit si dhe mundësitë për kujdesin shëndetësor në 🇬🇧 MB.

 

No photo description available.

 

 

Recent Posts