Konferencën kundër Dhunës Seksuale në Konflikt (PSVI)

E përgezova Zëvendëskryeministren/Ministren e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla-Schwarz sot për guximin e saj për të thënë gjithnjë të drejtën dhe për të denuar përgjegjesit e krimeve të luftës – në konferencën e sotme në Londër.

 

May be an image of 7 people and indoor

Recent Posts