Kosova përgëzon Ambasaden e Re në Mbretërinë e Bashkuar

Së shpejti në shtëpinë e re dhe të përhershme të Republikës së Kosovës – në Mbretërinë e Bashkuar. Si gjithnjë, dyert tona do të jenë të hapura për mërgatën e cila gjithmonë ka kontribuar dhe vazhdon të kontribuoj për Kosovën.
Marrëdhëniet me Mbretërinë e Bashkuar do të forcohen edhe më tej – Urime Kosovë!
 
 
 
 
 
All reactions:

You, Besart Simnica, Besnik Hajdari and 590 others

 

Recent Posts