Kryeministri Kurti sot takoi Sekretarin për Punë të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar, James Cleverly.

Kryeministri Kurti sot takoi Sekretarin për Punë të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar, James Cleverly.

Kryeministri Kurti njoftoi Sekretarin Cleverly për zhvillimet në Kosovë si dhe u diskutua rruga euroatlantike e Kosovës dhe anëtarësimi në institucionet ndërkombëtare. Sekretari Cleverly ceku përkrahjen dhe admirimin që Mbretëria e Bashkuar ka për Kosovën. Nder tjerash, u përmendën edhe të arriturat që Kosova ka bërë gjatë dy viteve te fundit, vazhdimi i bashkëpunimit në sfera të ndryshme, përfshirë bashkëpunimin ekonomik, ngritja e kapaciteteve në FSK, përkrahja në iniciativat ndërkombëtare, lufta në Ukrainë dhe krizat globale. Në fokus te vecante ishin edhe procesi i Berlinit dhe zhvillimet tjera në rajon.

 

No photo description available.

Recent Posts