Lavdi përjetë Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriotit-Skënderbeut.

Për të nderuar dhe kujtuar Heroin tonë Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu në 555 vjetorin e vdekjes, sot së bashku me kolegët e Ambasadës së Republikës se Kosovës në Londër, vendosëm lule pranë bustit të tij në Londër.
Edhe pas 555 viteve, trimëria dhe vizioni i tij vazhdon të ngjallë krenari dhe të jetë burim frymëzimi për breza ndër vite.
 
Lavdi përjetë Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriotit-Skënderbeut.
 
No photo description available.

Recent Posts