Mbrëmja Madheshtore e Royal Family

Mbrëmë kisha nderin që të merrja pjesë, së bashku me familjen time, koleget (Albana dhe Liridona) dhe anëtarë të korit diplomatik këtu në Mbreterinë e Bashkuar, në koktejin e fundvitit të organizuar në Pallatin Bakingham këtu në Londër.

Falemnderimet tona të përzemërta Mbretit Charles III dhe Mbretëreshës Konsort për ftesën dhe një mbrëmje madheshtore @RoyalFamily

 

No photo description available.

 

No photo description available.

 

No photo description available.

 

 

 

Recent Posts