NEWS

News

Vizita 2 Ditore në Irlandë

Gjatë vizitës dy ditore në Irlandë zhvillova disa takime mjaft produktive. Pata kënaqësinë të takoj Ministrin Peter Burke, Udhëheqësin e Senatit Senatorin Mark Daly, Kryetarin

Read More »
News

Filmi – Gjeneral Gramafoni

Mbrëmë në ambiente të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Londër u shfaq filmi “Gjeneral Gramafoni”, film i cili këtë vit mbush plot 45 vite

Read More »
News

Vizita në Irlandën Veriore

Gjatë vizitës time të parë, këtë javë, në Irlandën Veriore, kisha nderin të bashkëbisedoja me liderë të ndryshëm për një bashkëpunim ekonomik dhe kulturor në

Read More »
News

The Easter Banquet

Mbrëmë ishte kënaqësi të marrë pjesë në ‘The Easter Banquet’ organizuar nga Lord Mayor në Londër, Nicholas Lyons. Nga shumë fjalime që pati gjatë mbrëmjes,

Read More »
News

Panairi – IFE 2023

Ambasadori Kapiti vizitoi sot shtandin e Kosovës në Panairin ndërkombëtar të ushqimit dhe pijeve “IFE 2023”, që po zhvillohet në Londër, nga datat 20-22 mars

Read More »