Një mirëseardhje e ngrohtë për zt. Martin Vickers

Një mirëseardhje e ngrohtë për zt. Martin Vickers, Deputet në Mbretërinë e Bashkuar dhe i dërguari i posacëm i Kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perendimor – i cili ndodhet në Prishtinë këtë javë. Një ndër prioritetet e mia më të larta është diplomacia ekonomike – lidhja e Kosovës me Mbretërinë e Bashkuar për përfitime të dy vendeve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts