Panairin ndërkombëtar në Londër IFE 2022

Përfaqesim dinjitoz i Kosoves me prodhues ushqimor dhe te pijeve në panairin ndërkombëtar në Londër IFE 2022. Produkte tejet kualitative dhe konkurruese në tregun ndërkombëtar – Frutex, Moea, Frutomania, Egi Group, Euro Food, Abi Elif, Essi, Fungo dhe Camel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts