Promovimi i botimit të librit BESA

Sonte u mirëpritën të gjithë mysafirët e mërgatës në Londër që erdhën në Ambasadën e Kosovës për të promovuar botimin e librit BESA, një libër dhe instalacion zanor nga artistja Shona Illingworth dhe sopranoja Besa Berberi.
Kemi pasur kënaqesinë të presim edhe një mysafir të posaçëm për këtë ngjarje, Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, Zt. Hajrulla Çeku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts