Promovimi i kulturës dhe arteve shqiptare dhe të Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar

Kënaqësi të takoja sot në Ambasadën tonë në Londër, artisten e njohur shqiptaro-angleze, profesoreshën Lala Meridith-Vula. Promovimi i kulturës dhe arteve shqiptare dhe të Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar ishin temë kryesore e diskutimit tonë.
Ne do të bashkëpunojmë me Lalën në projektet tona të përbashkëta artistike në Mbretërinë e Bashkuar.
 

Recent Posts