Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Britanik

Dje në zyret e Ambasadës së Republikës së Kosovës, mirëprita Shoqatën e Avokatëve Shqiptaro-Britanik këtu në Mbretërinë e Bashkuar, ku temë kryesore ishte invazioni Rus në Ukrainë si dhe vendosja e sanksioneve të reja nga MB si shkak i agresionit Rus në Ukrainë. Folës kryesor i këtij debati ishte Fergus Randolph QC (Queen’s Councel) nga Brick Court Chambers. I pranishëm ishte edhe ambasadori i Shqipërisë në Britaninë e Madhe, Qirjako Qirko, përfaqësues të Ambasadës së Kosovës, juristë, studentë të drejtësisë, përfaqësues të organizatave të komunitetit dhe profesionistë të tjerë. Pas përfundimit të sesionit pytje – përgjigje mysafirët u shoqëruan me një koktej rasti.

 

No photo description available.

 

 

Recent Posts