Sot mirëprita në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Londër, znj. Biljana Gligorova

Sot mirëprita në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Londër, znj. Biljana Gligorova, e ngarkuar me punë në Ambasadën e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Londër. Shkëmbyem mendimet për zhvillimet aktuale rajonale, marrëdhëniet e forta mes dy vendeve tona, si dhe diskutuam mënyrat se si misionet tona mund të bashkëpunojnë në avancimin e agjendave tona përkatëse.

Recent Posts