Sot vizituam Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Zt. Glauk Konjufca dhe Kryetarin e Komunës së Prishtinës Zt. Përparim Rama.

Sot vizituam Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Zt. Glauk Konjufca dhe Kryetarin e Komunës së Prishtinës Zt. Përparim Rama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts