Takim me Ambasadoren e Republikës së Sllovenisë në Londër, znj.Simona Leskovar.

Sot u prita në një takim kurtuazie nga Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë në Londër, znj.Simona Leskovar.
Në takim biseduam për situatën në rajon dhe më gjërë. Gjithashtu, rikonfirmuam rëndësinë e bashkëpunimit të mëtejmë në mes të dy misioneve diplomatike.

Recent Posts