Takim me përfaqësuesit e Federates së Mjekëve Shqiptarë në Europë

Dje në ambientet e ARKS-së në Londër prita përfaqësuesit e Federata Mjekët Shqiptarë Europë, përfaqësuar nga presidentja Dr. Aurora Dollenberg. Në këtë takim janë diskutuar mundësitë e bashkëpunimit në mes Federatës dhe Republikës së Kosovës me fokus në përgatitjen dhe realizimin e projekteve në mbështetje të institucioneve shëndetësore të Kosovës. Në fund të bashkëbisedimit u dakorduan që ’Federata Mjekët Shqiptarë Europë’ të përgatis një projekt konkret të cilin do ta konkretizojnë së bashku me Ambasadën e Kosovës në Londër dhe institucionet relevante të Kosovës.

 

No photo description available.

Recent Posts