Takimi me Ambasadorin e Polonise në Mbretërinë e Bashkuar, z. Piotr Wilczek

Një takim produktiv sot me Ambasadorin e Polonise në Mbretërinë e Bashkuar, z. Piotr Wilczek. Biseduam për forcimin e marrëdhënieve bilaterale mes Polonise dhe Republikës së Kosovës; perspektivën Evropiane të Ballkanit Perendimor dhe invazionin e Rusise në Ukrainë.
 
 
 
 

Recent Posts