Takimi me Ambasadorin Lars Thuesen

Kisha kënaqësinë që sot të takoja Ekselencen e tij, Ambasadorin Lars Thuesen 🇩🇰&🇽🇰 @DanEmb në Londër. U diskutua shumë lidhur me çështjet aktuale në botë e në veçanti për situatën në kufirin Rusi-Ukrainë si dhe mundësinë për bashkëpunim në sferën e energjisë ripërtrise duke marur parasysh që Danimarka është një ndër shtetet më të avansuara në botë për energjinë e ripërtrishme.

Recent Posts