Takimi me ish Kryeministren, Theresa May

Kisha nderin të merrja pjesë në drekën me deputeten, ish Kryeministren, Theresa May, të organizuar nën kujdesin e Ambasadorit të Zvicrës në Mbreterine e Bashkuar, Ekselencës së tij Markus Leinter.
Lufta në Ukrainë dominoi diskutimin si dhe efektet tjera të ndërlidhura me të, siç janë ngritja e çmimeve ushqimore, gjetja e një kompromisi për protokolin e Irlandës Veriore, si dhe kriza në sektorin e energjisë.

Recent Posts