Takimi me Kryebashkiakun dhe Lord Provost, Philip Braat, nga Këshilli i Qytetit të Glasgou.

Sot takova Kryebashkiakun dhe Lord Provost, Philip Braat, nga Këshilli i Qytetit të Glasgou. Ne trajtuam shumë çështje aktuale duke përfshirë mundësitë për bashkëpunim ekonomik ne mes te dy vendeve dhe frymën sipërmarrëse të diasporës sonë në Skotlandë.
 

Recent Posts