Takimi me Lord George Foulkes dhe Ian Paisley.

Ishte kënaqesi që sot takova dhe bisedova me Lord George Foulkes dhe Deputetin e Parlamentit në Mbretërinë e Bashkuar, Ian Paisley. Ndër tjera, ne diskutuam:

👉 Zhvillimet aktuale në Ballkan;
👉Këshillin e Evropës; dhe
👉Forcimin e marrëdhënieve ekonomike ne mes 🇬🇧&🇽🇰

Recent Posts