Takimi me Lord Stuart Peach – i dërguar i posaçëm i Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor

Ishte kënaqësi të mirëpres sot në ambientet e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Londër, të dërguarin e posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Lord Stuart Peach, me të cilin theksuam marrëdhëniet e shkëlqyera bilaterale në mes dy vendeve tona.
Po ashtu, shpreha mirënjohje të thellë për përkrahjen e vazhdueshme të Mbretërisë së Bashkuar në proceset integruese të Republikës së Kosovës, e në veçanti angazhimin e palodhur për paqen dhe stabilitetin e përgjithshëm në rajonin tonë

 

 

Recent Posts