Takimi me Sir Lindsay Hoyle – Kryetarin e Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar.

Ishte kënaqësi të takoja mëngjesin e sotem Sir Lindsay Hoyle, Kryetarin e Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar. Diskutuam për marrëdheniet tona unike që kemi dhe për mënyrat se si ta avansojmë bashkepunimin tonë në nivelin ekonomik. Kriza energjetike si dhe situata politike në botë ishin ndër temat tjera që ne shtjelluam.

 

 

Recent Posts