Takimi me z. Stephen Doughty

Me deputetin e partisë Laburiste z. Stephen Doughty patëm një bisedë shumë produktive gjatë takimit tonë të sotëm. Pas bisedës mbi zhvillimet e fundit politike dhe ekonomike në vendin tonë, ishte kënaqësi të pranoj nga z. Doughty mbështetje të plotë për integritetin territorial të vendit tonë dhe aspiratat e Kosovës për integrim në organizata ndërkombëtare.

Recent Posts