Takimi me Znj. Julia Gross, Charge d’Affaires e Ambasades Gjermane dhe Ambasadorin e Norvegjise Zt. Wegger Chr. Strømmen

Sot pata dy takime njoftuese me Znj. Julia Gross, Charge d’Affaires e Ambasades Gjermane 🇩🇪 dhe Ambasadorin e Norvegjise 🇳🇴 Zt. Wegger Chr. Strømmen (flags).
Shpreha falemnderimet tona për përkrahjen e deritanishme dhënë popullit të Kosovës.

May be an image of 2 people and people standing

Recent Posts