Trooping the Colour

Sot qe nder që të marrim pjesë në ngjarjen ‘Trooping the Colour’ që mbahet për të festuar ditëlindjen e Lartmadhërisë së saj, Mbretëreshës Elizabeth II, si dhe për të kremtuar vitin e saj jubilar të platintë – 70 vite në shërbim të popullit të Mbretërisë së Bashkuar 🇬🇧 dhe Komonuellthit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent Posts