UK Export Finance – përkrah Kosovën në projektet e saj

Pas prezantimit të projekteve të infrastrukturës nga Ministri Liburn Aliu, patëm edhe takime të frytshme me ‘UK Export Finance’ dhe me të derguarin e posaçëm pë tregti në ballkanin perendimor, zt. Martin Vicker.
Kjo eshtë hera e parë që UK Export Finance do ta përkrah Kosovën në projektet e saj – një mundësi që më pare nuk e kemi pasur.

 

May be an image of 3 people

Recent Posts