Urime 28 Nëntori

Në këtë jubile dua të ndaj me ju urimet më të mira për të gjithë shqiptarët kudo që janë në trojet e tyre në Kosovë, në Maqedoni të veriut, në Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, në Mal të zi, në mërgatë, për të gjithë shqiptarët dhe për Shqipërinë.

Zoti e bekoftë kombin shqiptar në jetë të jetëve.

Gëzuar së bashku gjithmonë!
 

Recent Posts