Vera Andrron Detin

Ambasada e Republikës së Kosovës 🇽🇰 në Mbretërinë e Bashkuar 🇬🇧 është krenare që e mbështeti një vepër artistike, “Vera Andrron Detin” që do të shfaqet në Festivalin Ndërkombëtar në Filmit në Edinburgh. Filmi tregon historinë tëjet interesante të një gruaje të vejë, e cila përballet me korrupsion dhe paragjykime ndaj gruas.
 
Urime dhe shumë suksese Kaltrina Krasniqit dhe grupit të aktorëve: Teuta Ajdini, Alketa Syla dhe Refet Abazi.

Recent Posts