Vizita në Ambasadën e Mretërisë së Eswatin

Sot bëra një vizitë në Ambasadën e Mretërisë së Eswatini ku diskutova me Komisioneren e lartë (Ambasadoren) znj. Thandazile P. Mbuyisa ngjarjet globale, si dhe mundësin e avansimit të marëdhënjeve tona duke shqyrtuar mundësit ekonomike të dy vendeve. Ambasadorja shprehu dëshirën që të vizitoj Kosovën.
 
 
 

Recent Posts