Vizita në Irlandën Veriore

Gjatë vizitës time të parë, këtë javë, në Irlandën Veriore, kisha nderin të bashkëbisedoja me liderë të ndryshëm për një bashkëpunim ekonomik dhe kulturor në mes Kosovës dhe Irlandës Veriore. Me agjensinë rajonale ‘Invest Northern Ireland’ biseduam lidhur me mundësinë e shkëmbimeve tregtare dhe investimeve potenciale.

Poashtu, në një të ardhme të afërt do të prezantojmë në Belfast trashëgiminë tonë kulturore.
 

Recent Posts