Vizita nga Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ishte dje në një vizitë të shkurtë në Ambasadën e RKS në Londër. Diskutuam shumë çështje aktuale, por më së shumti si t’i afrojmë Londrën dhe Prishtinën – Në aspektin kulturor dhe ekonomik!
 

Recent Posts