Vizita zyrtare e Ministrit Armend Mehaj në Mbretërinë e Bashkuar

Gjatë vizitës zyrtare të Ministrit Armend Mehaj në Mbretërinë e Bashkuar, u pritëm në Ministrinë e Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës Veriore nga Ministri i Forcave të Armatosura dhe Veteranëve, James Heappey. Gjithashtu, ishte kënaqësi ta kemi në vizitë Ministrin Mehaj edhe në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Londër ku dikutuam për të arriturat dhe sfidat që na presin.
 
 
 
 

Recent Posts