Vizitë në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Mbretërinë e Bashkuar.

Sot isha në vizitë në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Mbretërinë e Bashkuar. Theksova përkushtimin tonë të përhershëm për miqësinë me SHBA-në dhe vazhdimin e bashkëpunimit në sferat me interes të përbashkët.
Biseda me Ambasadorin Philip T. Reeker, Charge d’Affaires, a.i. ishte përmbajtësore dhe tema kryesore e diskutimit ishte te zhvillimet politike në Ballkan dhe më gjërë. Diskutuam edhe për thellimin e marrëdhënieve të mira me shtetet fqinje dhe zhvillimet ekonomike.

Recent Posts