Vizitë nga ALSA

Mbrëmë në ambiente të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Londër patëm kënaqësi të mirëpresim studentë nga trojet shqiptare që studiojnë dhe veprojnë në Mbretërinë e Bashkuar.
Ky event i organizuar nga asociacioni i studentëve shqiptar ALSA, ishte një mundësi e mirë për shkëmbimin e përvojave dhe rrjetëzim në mes studentëve.

No photo description available.

Recent Posts