Vizitë nga Elizabeth Gowing dhe Robert Wilton

Ishte kënaqësi të mirëprisja në zyret e Ambasadës sonë në Londër, bashkëautorët Elizabeth Gowing dhe Robert Wilton të cilët kishin promovimin e librit të tyre të fundit. Libri mban titullin ‘No Man’s Lands: 8 extraordinary women in Balkan History.’ Falemnderit autorëve për sjelljen në pah të storieve të femrave pioniere në historinë e vendeve ballkanike.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+3
 
 
All reactions:

Sebahate Kabashi, Rreze Duli and 130 others

 

Recent Posts